Ommetje Wolfskuil: Beleef het Groene Kuilse Leven..

Organisatie:
- Korneel Jeuken

Met dank aan:
- Bar De Zwarte Zee
- Dinneke de Velde
- Cyril Whistler
- Su Zanne
 

Pfff, wat valt dat tegen, foto's maken tijdens de Nacht van de Ommetjes. Op deze abstracte compositie zie je dus niet het bijzondere optreden dat Dineke De Velde Harsenhorst gaf en hoe ze in woord en muziek in de huid kroop van 'Mariken'.


Verder wandelden we zaterdag 6 oktober langs het nieuwe winkeltje bij de Wijkfabriek en de groententuin van Su Zanne, waar we getrakteerd werden op glühwein en pompoen/notentaart uit eigen tuin. Bovendien gaf Cyril Whistler er een kort maar bijzonder optreden rondom zijn project Tearsofthewolf.


Bij vervolg van de wandeling kregen we een warming up van de mensen van het burgerinitiatief 'Beweegroute Wolfskuil', liepen we langs het tijdelijke 'Monument voor de Wolf' en kregen we informatie over Operatie Steenbreek.


De ongeveer 35 wandelaars kregen vervolgens een kleine rondleiding bij Project Escape, waar ze op een verborgen locatie teruggebracht werden naar het Nijmeegse verzetscafé de Bonte Os. 
We eindigden de wandeling in bar 'De Zwarte Zee' waar presentatrice Cis een spannende loterij hield ten bate van Angela Verkuijlen, nachtburgemeester van Nijmegen die de Ommetjes dit jaar voor de laatste keer organiseerde. Dank voor de mooie jaren, Angela!

Het was weer een bijzondere avond in de Wolfskuil.

 

Wees er volgend jaar, op 5 oktober 2019, ook bij!